ElisaKimma

Momsterliv: Venskaber

aug
01

Ligesom mange andre skønne “Momster”, så kommer der også et indlæg om min dag i dag. Vi har nemlig i Momsterteamet snakket om, at vi én gang om måneden vil lave et indlæg om, hvad vores hverdag bringer. Det er så dagen i dag, tirsdag, som skal beskrives.

Jeg er så heldig, at jeg stadig har ferie, så vi kunne invitere savnet venner på besøg. Jeg har en barndomsveninde, som flyttede til Sjælland (langt væk fra mig i lille Nordjylland). Det betyder dog ikke, at jeg har glemt hende, tværtimod har jeg savnet hende rigtig meget, og jeg er nu så glad, fordi hun sammen med hendes skønne mand og børn er ved at bygge hus i nabolaget. Dvs. de mange års savn bliver erstattet med mange timers hygge i fremtiden!

kl. 10

Kom vores vennepar til brunch. Vi har sovet længe i ferien, alt for længe. Så jeg vækkede børnene 9.30, så de kunne se lidt anstændige ud til vores gæster kom.

Vejret var med os, så vi har bare nydt, at vi kunne hygge med børnene udenfor, og så kunne vi lige gå forbi deres grund og se, hvor langt husprojektet er kommet.

Efter mange timers hygge tog de hjem, og vi tog videre til et andet vennepar. Vi skal nemlig til en fodbold cup med vores søn i morgen, og vi har derfor lejet en campingvogn. Vores venner har også en campingvogn, så vi kørte forbi dem for lige at se, hvor langt de var kommet med at pakke osv. Mens mændene går udenfor, så får min veninde og jeg lige et glas vin eller to eller tre. Det ender i hvert fald med, at vi bestiller pizza, og jeg kommer alt for sent hjem, da jeg skal have alt pakket i aften!

Desuden er min mand næsten død efter et hvepsestik i går og render konstant til lægen. Og mens jeg går her klokken lort og pakker til resten af ugen, så kommer han ud fra soveværelset med en ildrød klumpfod, som koger! Jeg er ikke i stand til at køre ham til vagtlægen 🍷 Og jeg har heller ikke tid, så lige nu er jeg en presset type med en halvdød mand og kufferter, som skal pakkes! Alligevel priser jeg mig lykkelig for, at vi har så mange gode venner, som altid er klar på at hygge, selv på en tirsdag ❤️

God aften til jer 😃

Knus Elisa

2 Responses to Momsterliv: Venskaber

  1. Dejligt med en hyggedag

  2. Pingback: Momsterliv: Vores egen altanhave - MOMSTERBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *